Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un individ care şi-a înjunghiat fosta concubină a pledat vinovat şi a fost arestat

* procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila l-a prezentat instanţei pe inculpatul Mihail J., bărbatul care duminica trecută şi-a înjunghiat fosta concubină din localitatea Mircea Vodă, cu un cuţit, apoi cu foarfeca * faţă de acuzat s-a dispus arestarea pe o durată de 30 zile, începând cu data de 21 mai şi până la data de 19 iunie * potrivit procurorului, bărbatul care e din Dolj şi-a  recunoscut fapta comisă din gelozie

 

 

 

Trimis la Arest. Din gelozie, un bărbat din judeţul Dolj şi-a atacat cu bestialitate fosta concubină, în localitatea Mircea Vodă, în urmă cu o săptămână, în ziua de duminică.  Aceasta a reuşit cu greu să scape, ea fiind înjunghiată cu un cuţit, apoi cu o foarfecă. Potrivit procurorului, femeia a fugit la vecini, dar fostul concubin a mers după ea şi a atacat-o violent. Viaţa i-a fost pusă în pericol, vecinii fiind cei care au salvat-o şi au sunat la numărul de urgenţă 112.

Inculpatul acuzat de infracţiunea de tentativă de omor, Mihail J., în vârstă de 58 de ani, a fost dus în faţa instanţei de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila. Instanţa a dispus arestarea preventivă a bărbatului care, după cum spun anchetatorii, şi-a recunoscut fapta, ba chiar a sunat din Braşov, unde fugise după comiterea faptei, pentru a întreba când vin poliţistii după el. Oamenii legii l-au adus la Brăila pe inculpat, acum el ajungând la arest. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribnunalul Brăila În baza art. 226 Cod procedură penală, în referire la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală: Dispune arestarea preventivă a inculpatului J. Mihail, pe o durată de 30 zile, începând cu data de 21.05.2020 şi până la data de 19.06.2020, inclusiv. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi pentru Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila”, este soluţia pronunţată de instanţă. 

Fapta a fost comisă în după-amiaza zilei de duminică, 17 mai, în jurul orei 17:50, când polițiști din cadrul Politiei Orașului Ianca au fost sesizați cu privire la faptul ca o femeie ar fi suferit mai multe înțepături în zona abdominala. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, un barbat de 58 de ani, din județul Dolj, ce locuia fără forme legale în localitatea Mircea Vodă, a înțepat-o pe concubina sa, în vârstă de 55 de ani în zona abdominală. Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauza a fost întocmit dosar penal, bărbatul fiind acuzat de tentativă de omor.

După cum au stabilit anchetatorii, bărbatul a comis fapta din gelozie. El a avut o relaţie de un an cu femeia, însă de 2-3 luni aceasta avea o relaţie cu un vecin, ceea ce l-a înfuriat la maxim pe fostul concubin. Acesta ar fi decis să se răzbune, astfel că a înjunghiat-o pe femeie, el plecând apoi de la locul faptei. Femeia a ajuns la spital cu leziuni grave, viaţa fiindu-i pusă în pericol.
Categorie articol: 

Comentarii