Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un brăilean de 11 ani de la Stars merge la Academia Barcelonei

* Radu Şoacăte a trecut testele și din toamnă se va antrena la clubul catalan * “Sper din toată inima, să-și  îndeplinească visul și să joace pe Camp Nou”, ne-a declarat Daniel Pleșa

 

 

Un copil de 11 ani din Brăila, Radu Şoacăte, este pe cale de a-și  îndeplini visul său, acela de a juca pentru Barcelona. Brăileanul a făcut deja un prim pas  în acest sens, la începutul lunii martie 2020, când a reușit să treacă cu brio probele, iar din toamnă se va pregăti la Academia de fotbal a clubului catalan.

Ca să se poată da probe, românul avea însă nevoie de acte doveditoare că are mutația în Barcelona, iar acest aspect a fost rezolvat de părinții săi prin intermediul unor prieteni aflați în Spania.

“Radu  Şoacăte este încă legitimat la Stars, clubul unde a deprins tainele sportului rege sub  îndrumarea antrenorului Alexandru Balaban.

Poate evolua ca mijlocaș central, este un copil  înzestrat din punct de vedere tehnic. Radu are camera decorată cu însemnele Barcelonei, are numeroase echipamente ale echipei catalane, iar idolul lui este Lionel Messi. Când a fost la un meci jucat de Barcelona pe teren propriu a sărit  în teren și Messi l-a luat  în brațe. Este încântat de ceea ce a văzut în Spania, iar eu sper din toată inima să-și  îndeplinească visul și să joace pe Camp Nou”, ne-a declarat Daniel Pleșa, președintele clubului Stars Brăila.

 

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii