Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un bărbat le-a smuls lănţişoarele de la gât unor femei

tâlharul de 33 de ani, care este din sat Lanurile, a comis două infracţiuni de tâlhărie în ziua de 14 septembrie • individul a fost reţinut şi apoi arestat

 

Lănţişoarele din aur de la gâtul unor femei i-au atras atenţia unui individ care le-a smuls şi apoi a luat-o la fugă. Numai că a fost prins şi trimis în spatele gratiilor.

La data de 17 septembrie, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au identificat şi reţinut pe un bărbat de 33 ani, din satul Lanurile, bănuit că a comis două infracţiuni de tâlhărie în ziua de 14 septembrie. Ieri, bărbatul a fost  prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Pe numele acestuia a fost emis mandat pentru 30 de zile, el fiind încarcerat în Arestul IPJ Brăila.

Potrivit poliţiştilor, în data de 14 septembrie, în jurul orei 11.20, bărbatul se afla pe strada Aleea Cinematografului şi ar fi smuls, de la gâtul unei brăilence de 55 de ani, un lănţişor din aur. În aceeaşi zi, în jurul orei 13.15, tâlharul care era pe strada Radu Negru a smuls de la gâtul altei brăilence, în vârstă de 64 de ani, un lănţişor din aur. Prejudiciul în valoare totală de 2.900 lei a fost recuperat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii