Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un atlet veteran brailean a concurat in Australia

Atletul veteran Victor Ilie a reusit sa se claseze pe locul al noulea la maratonul care a avut loc pe 23 septembrie la Sydney unde au luat startul in jur de 17 mii de concurenti din toate colturile lumii.
Braileanul s-a clasat pe locul al noualea la categoria de virsta 55-59 de ani, sectiune la care s-au inscris 400 de atleti veterani.
"Pentru ca era cel de al 60-lea maraton international am facut totul ca sa obtin un rezultat bun si am reusit, cred eu, pentru ca am sosit pe locul al noulea la categoria mea de virsta si pe 205 in clasamentul general al acestei editii la care au participat un numar record de alergatori, multi dintre ei sportivi in activitate. Poate as fi reusit o clasare si mai buna insa adversarul meu cel mai redutabil a fost diferenta de fus orar. Cu toate acestea am obtinut un timp foarte bun consider eu, 3:23:05 ore", a declarat Victor Ilie.
Dupa doua saptamini, adica pe data de 7 octombrie, atletul brailean a luat startul si la maratonul de la Melbourne, competitie la care participarea a fost limitata. Fiind cea de a 30-a, editie organizatorii au permis inscrierea a doar 3000 de sportivi atit de performanta, cit si veterani.
La acest al doilea maraton, Victor Ilie s-a clasat pe pozitia a 17-a.
"Spre deosebire de primul concurs care a avut un traseu cu multe urcusuri si coborisuri la Melbourne traseul a fost usor si in conditii normale trebuia sa prind podiumul insa o raceala puternica mi-a afectat serios evolutia. Oricum am reusit o clasare meritorie si sper ca la viitoarele concursuri internationale din aceasta toamna sa obtin rezultate mult mai bune", a mai adaugat Victor Ilie.
Categorie articol: 

Comentarii