Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un șofer brăilean a intrat cu mașina în copac, pe Bulevardul Cuza

* ieri, un bărbat de 35 de ani conducea un vehicul pe strada Nicolae Balcescu, iar la intersecția cu bulevardul A. I. Cuza a intrat într-un copac * o femeie aflată în autoturism a fost rănită * un alt accident rutier, cu trei victime, s-a produs, tot ieri, în zona localității Urleasca

 

Autoturism înfipt în copac. Ieri dimineață, în jurul orei 11.20, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului a avut loc un eveniment rutier.

În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că un brăilean de 35 de ani conducea un vehicul pe strada Nicolae Bălcescu, iar la intersecția cu bulevardul A. I. Cuza a pierdut controlul asupra volanului, oprindu-se într-un copac.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Potrivit polițiștilor, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. După efectuarea cercetării la fața locului, polițiștii au întocmit în cauză dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

Tot în dimineața zilei de ieri, în jurul orei 08.30, un alt accident a avut loc în zona localității Urleasca. După cum au stabilit polițiștii, un bărbat de 47 de ani, din județul Dâmbovița, conducea un vehicul pe DN 2B, din direcția Oprișenești către localitatea Silistraru. La intersecția cu drumurile DJ 202B și DC 13, acesta nu ar fi acordat prioritate de trecere la efectuarea virajului la stânga și a lovit frontal un vehicul care se deplasa pe sensul opus de mers, de un brăilean de 62 de ani.

Evenimentul s-a soldat cu vătămarea corporală a trei persoane, cu vârstele cuprinse între 55 și 62 de ani, acestea fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii