Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un șofer și-a găsit sfârșitul după ce a intrat într-un TIR

* un autotren cu număr de Prahova se deplasa pe DE 584 și în zona combinatulului a oprit pentru a vira stânga * doi șoferi aflați în spatele TIR-ului au oprit, numai că un al treilea autoturism nu a oprit și a intrat în autotren * bărbatul aflat la volan, în vârstă de 32 de ani, din localirtatea Viziru, a murit pe loc, o pasageră ajungând la spital

 

 

 

Accident mortal pe DE 584, în zona fostului combinat. Șoferul unui TIR a oprit pentru a vira stânga, numai că un tânăr șofer nu a fost atent și a intrat în spatele autotrenului. Impactul puternic a dus la moartea celui aflat la volan.

Potrivit polițiștilor, în jurul orei 10.00, un bărbat de 32 de ani, din localitatea Viziru, conducea autoturismul pe DE 584, dinspre Vărsătura spre Albina. Acesta a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, care circula în fața sa și efectua viraj către stânga.

În urma impactului, a rezultat decesul șoferului autoturismului și vătămarea corporală a unei pasagere de 31 de ani, tot din Viziru. Un echipaj de la ISU - Descarcerare a intervenit pentru a-l scoate pe șofer dintre fiarele contorsionate.

Șoferul TIR-ului, un bărbat de 42 de ani din județul Prahova, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului și vor întocmi dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Se continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii