Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un şofer fără permis a refuzat să sufle în etilotest

* poliţiştii l-au oprit pe un bărbat de 42 de ani din Silistraru care conducea un autoturism “Ford” şi s-a constatat că acesta are dreptul de a conduce suspendat * în plus, acesta a refuzat şi testarea cu alcooltestul

 

 

Nu avea permis şi a refuzat testarea cu etilotestul. În ziua de 14 octombrie, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au oprit în trafic pentru control pe un bărbat de 42 de ani, din satul Silistraru. Acesta conducea un autovehicul marca “Ford” pe raza localităţii de domiciliu. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că brăileanul avea dreptul de a conduce suspendat.

De asemenea, şoferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. “În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii