Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Un şofer din Cazasu a dat peste cap aparatul etilotest. Avea o alcoolemie de 0,86 mg/l

în noaptea de marţi spre miercuri, un tânăr de 20 de ani din Cazasu conducea un vehicul pe şoseaua Râmnicu Sărat, deşi era sub influenţa alcoolului • poliţiştii au constatat că şoferul avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,86 mg/l

 

Şofer băut mangă la volan, prins de poliţişti pe Şoseaua Râmnicu Sărat. În noaptea de marţi spre miercuri, la ora 01.20, lucrătorii din cadrul Biroului Ordine Publică l-au oprit în trafic pe un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Cazasu, în timp ce conducea un vehicul pe raza municipiului Brăila. “În urma testării sale cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că şoferul avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,86 mg/l. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Pe numele şoferului depistat în trafic a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii