Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ultima etapă decide retrogradatele

Dacă la vârful ierarhiei nu se mai poate schimba nimic, în zona "nisipurilor mişcătoare" sunt patru formaţii care au ca unic obiectiv menţinerea în acest eşalon. Iar sorţii au decis ca în această rundă grupările ameninţate cu retrogradarea să se întâlnească în meciuri directe.
De asemenea, tot sâmbătă, la Gropeni, în partida dintre Dunărea din localitate şi Victoria Cazasu, se va decide şi câştigătoarea din campionatul de juniori al Ligii a IV-a. Înaintea disputei directe gazdele se află pe locul al doilea, la două puncte în spatele adversarilor lor de astăzi şi au nevoie de victorie pentru a câştiga competiţia, în timp ce formaţia din Cazasu are şi varianta unui meci egal pentru a deveni campioană.
Pentru că sunt meciuri foarte importante, AJF va delega arbitri experimentaţi, care să asigure buna desfăşurare a disputelor.
După 29 de etape, podiumul arată astfel: 1 Conpet Cireşu 77
puncte, 2 Victoria Traian 70 puncte, 3 Atletic Brăila 63 puncte, iar în
zona "fierbinte" a clasamentului situaţia se prezintă astfel: 13 Avântul Mircea Vodă - 15 puncte, 14 Voinţa Găiseanca - 15 puncte, 15 Dunărea Tichileşti - 13 puncte, 16 Gloria Movila Miresii - 12 puncte.

Etapa a 30-a programează meciurile:
Conpet Cireşu - CS Făurei
Victoria Deduleşti - Sportul Chiscani
Fortino Ianca - Viitorul Galbenu
Atletic Brăila - Recolta Tufeşti
Dunărea Gropeni - Victoria Cazasu
Voinţa Vişani - Victoria Traian
Gloria Movila Miresii - Avântul Mircea Vodă
Dunărea Tichileşti - Voinţa Găiseanca
Categorie articol: 

Comentarii