Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ucis de o maşină înainte de Revelion. Şoferul a fugit de la locul accidentului

în seara de 30 decembrie, un bărbat de 48 de ani care circula pe lângă bicicletă, în zona localităţii Muchea, a ajuns sub roţile unei autoutilitare • cel care se afla la volan a plecat de la faţa locului, dar a fost identificat după o oră

 

Un brăilean de 48 de ani nu a mai apucat să petreacă trecerea în Noul An. Din păcate, el şi-a găsit sfârşitul în urma unui accident rutier produs în judeţ.

Astfel, la data de 30 decembrie 2016, ora 18.00, un bărbat de 48 de ani, din municipiul Brăila, conducea autoutilitara pe DN 23, dinspre Brăila către localitatea Muchea. Acesta a surprins şi accidentat o persoană care se deplasa pe lângă bicicletă, în aceeaşi direcţie de mers. După producerea accidentului, şoferul a plecat de la faţa locului, fără a avea încuviinţarea poliţiştilor. El a fost  identificat ulterior, în jurul orei 19.00, pe DN 23, în afara localităţii Măxineni. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat că nu se afla sub influenţa alcoolului. În urma evenimentului, persoana lovită a decedat.

În ziua de 31 decembrie 2016, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au stabilit că victima este un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Brăila. Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.
Categorie articol: 

Comentarii