Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Turneu final de şah la Brăila

Ediţia din acest an a turneului final al Campionatului Naţional de şah rezervat seniorilor va fi organizată de Filiala Brăila a Asociaţiei Nevăzătorilor şi la ea vor participa în perioada 30 octombrie - 8 noiembrie 12 şahişti din ţară, printre ei fiind şi campionul en titre, Dacian Pribeanu, maestru FIDE precum şi o reprezentantă a sexului frumos, Dorina Florea, din Bucureşti, candidat maestru în şah la fel ca şi alţi doi finalişti, Mihai Irimia din Rm. Vâlcea şi Alexandru Piroşcă din Cluj.
Competiţia este găzduită de hotelul Diana din staţiunea Lacu Sărat şi se va derula pe durata a 11 runde, arbitrajul fiind asigurat de maestrul FIDE Nicolae Doroftei.

"Ne aflăm într-o postură deosebit de onorantă, dar care ne şi obligă totodată, însă noi sperăm ca această ipostază a noastră să se repete şi în anii următori. Pentru medaliile puse în joc la Brăila vin cei mai în formă şahişti nevăzători din România. Favorit la locul întâi este fără îndoială Dacian Pribeanu, campionul en titre şi singurul reprezentant al ţării noastre în echipa internaţională la Olimpiada trecută. Le vom oferi concurenţilor multe surprize plăcute la acest turneu final", a declarat Adrian Frâncu, preşedintele Filialei Nevăzătorilor din Brăila.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii