Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tura de noapte. Jandarmii brăileni în acţiune

Marţi noapte, mai multe echipaje ale Jandarmeriei Brăila au luat cu asalt zonele din municipiu în care s-au înregistrat cele mai multe sesizări la 112, în căutare de scandalagii.
Jandarmii au avut în atenţie scările de bloc unde se strâng, cel mai adesea, "găşti de cartier" care fac gălăgie până în zorii zilei, deranjându-i pe locatari. De asemenea, bărbaţii în uniforme bleumarin au scotocit în vecinătatea localurilor tip cafe-bar, a părculeţelor, dar şi alte zone periferice ale municipiului, pentru pedepsirea celor certaţi cu legea.
O plimbare cu câinii din rasa American Staffordshire Terrier prin cartierul Vidin, în jurul orei 21.30, fără ca patrupedele să poarte botniţa, i-a costat pe doi brăileni 3.000 de lei.
Şapte persoane a fost surprinse de jandarmi în timp ce consumau alcool în spaţiul public. La vederea dubei, tinerii au spart sticlele, nu se ştie dacă de nervi că oamenii legii le-au stricat distracţia ori de teamă. "A fost ziua unui prieten, care tocmai a plecat acasă. Dacă vreţi, îl chemăm înapoi. Daţi-i lui amendă!", le-a spus un tânăr jandarmilor.
"Pe timpul misiunii, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila au depistat 12 persoane care consumau băuturi alcoolice în locuri publice neamenajate în acest sens sau tulburau liniştea publică prin muzica ascultată la intensitate mare, iar alte două persoane au fost amendate pentru că plimbau câini din categoria celor periculoşi, cu nerespectarea prevederilor legale", a precizat plt. maj. Sorin Neftode, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Brăila.

 
Categorie articol: 

Comentarii