Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tupeu de şofer beţiv

joi seara, poliţiştii l-au depistat pe strada Celulozei pe un brăilean de 37 de ani, aflat la volanul unui autoturism “Renault” • brăileanul avea dreptul de a conduce suspendat şi avea o alcoolemie în aerul expirat de 1,56 mg/l

 

Legea spune clar că nu ai voie să te urci la volan fără permis de conducere şi dacă ai consumat alcool! Nu toţi şoferii bagă în seamă prevederile legale.

Un exemplu concludent este cel al unui brăilean de 37 de ani, oprit în trafic pentru control de poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică, în seara zilei de 4 octombrie, la ora 21.25. Acesta conducea un autoturism “Renault” pe strada Celulozei, din cartier Viziru. Poliţiştii au efectuat verificări şi au constatat că şoferul în cauză are dreptul de a conduce suspendat. În plus, acesta a dat peste cap şi aparatul etilotest: a rezultat o îmbibaţie alcoolică în aerul expirat de 1,56 mg/l. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis şi sub influenţa alcoolului.

                   
Categorie articol: 
taguri: 

Comentarii