Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trupul lui Marian Cozma va fi repatriat astazi

"Trupul lui Marian Cozma va fi adus in tara cu un autoturism, in jurul orelor 16-17 probabil ca va fi la frontiera. La plecare din Veszprem va avea loc o ceremonie in momemoria lui, destul de restransa, la care vor participa coechipierii sai. Va mai avea loc un asemenea moment si la Nadlac unde vor fi prezenti jucatorii echipei Pick Szeged", a afirmat consulul Marin Ursut.
La echipa Pick Szeged activeaza trei jucatori romani, Valentin Ghionea, Iulian Stamate si Adrian Petrea.
Masina care va transporta trupul lui Marian Cozma va urma traseul Oradea-Cluj-Sighisoara-Brasov-Ploiesti-Bucuresti, iar in marile orase vor avea loc ceremonii in memoria handbalistului.
Pivotul echipei Veszprem, Marian Cozma, a murit, sambata noaptea, dupa ce a fost injunghiat mortal in zona inimii. Handbalistul roman se afla intr-un club din Ungaria, unde sarbatorea alaturi de coechipierii sai nasterea copilului unuia dintre acestia. La un moment dat s-a iscat un scandal cu un grup de persoane de etnie rroma, in urma caruia Cozma a fost injunghiat in zona inimii, iar alti doi colegi au fost grav raniti. Marian Cozma a murit in drum spre spital, in timp ce Zarko Sesum a suferit mai multe fracturi craniene, iar Ivan Pesic a fost injunghiat in zona rinichilor. Cei doi sunt internati in spital la terapie intensiva.
Marian Cozma ar fi implinit 27 de ani la 8 septembrie. Era cunoscut in lumea handbalului sub numele de "Pasarila", datorita inaltimii sale impresionante, 2,10 m. Pivotul a participat si la Campionatul Mondial din Croatia, de la inceputul acestui an, dar la finalul competitiei a anuntat ca nu va mai evolua pentru echipa nationala, fiind nemultumit ca selectionerul Aihan Omer nu l-a folosit mai mult.
Acesta nu este primul incident de acest fel in care a fost implicat Cozma. In urma cu trei ani, cand juca la Dinamo, handbalistul a fost injunghiat in spate aproape de coloana vertebrala. Atunci, el a revenit pe teren dupa cateva luni de recuperare, medicii spunand ca revenirea sa a fost miraculoasa.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii