Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trupa ANTI-FLAG concertează în Bucureşti

• grupul din Statele Unite ale Americii va urca pe scena din Quantic Club pe 1 februarie • ANTI-FLAG şi-a început activitatea la finele anilor '80 şi este un etalon când vine vorba de implicarea în diverse proiecte şi grupuri precum Greenpeace sau Amnesty International

 

Trupa ANTI-FLAG din SUA va susţine un concert extraordinar în Bucureşti. Este vorba despre un eveniment programat să aibă loc pe scena din Quantic Club, pe 1 februarie 2020. Potrivit unui comunicat de presă emis de organizatori, primele 100 de bilete costă doar 99 lei şi se găsesc în reţeaua iabilet.ro.

“Anti-Flag vin din Statele Unite şi şi-au început activitatea la finalul anilor '80. Formaţia este un etalon când vine vorba de implicarea în diverse proiecte şi grupuri precum Greenpeace sau Amnesty International. Tocmai din acest motiv muzica are o puternică încărcătură politică. Numele lor vrea să reprezinte poziţia acestora împotriva războiului şi faptul că oamenii nu trebuie uniţi sub un steag, ci trebuie să trăiască toţi în unitate şi pace. Până acum au la activ 11 albume, fiecare dintre ele stârnind diferite controverse, de la artwork până la tematica lirică. De-a lungul anilor Anti-Flag au avut turnee sau au cântat alături de artişti precum Aiden, Cancer Bats, Paramore, Escape the Fate, A Day to Remember. Cel mai recent album, «American Fall» a fost lansat în 2017 ajungând pe locul 7 în Us Top Hard Rock Albums-Billboard, dar şi în topurile din Germania şi Austria”, se mai specifică în cadrul comunicatului.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în magazinele Flanco, Diverta, Cărtureşti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet şi pe terminalele Selfpay. Online, puteţi plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară. Acestea au următoarele preţuri: earlybird - 99 lei (primele 100 de bilete); presale: 119 lei (următoarele 200 de bilete); presale - 130 lei şi la intrare - 150 lei. La toate biletele se adaugă comisionul de ticketing de 5 lei.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.
Categorie articol: 

Comentarii