Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trombetta: Obiectivul nostru ramine locul trei in grupa

Tehnicianul Maurizio Trombetta a declarat dupa remiza cu Chelsea, scor 0-0, in grupa A a Ligii Campionilor, ca obiectivul echipei CFR Cluj ramine locul trei si calificarea in Cupa UEFA, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Sint foarte multumit de rezultat, de echipa, de aceasta seara minunata. Am atins obiectivul, acela de a face un egal cu Chelsea. Se putea mai mult. Sint multumit. Am demonstrat ca sintem o echipa mare. Obiectivul nostru ramine locul trei in grupa. Nu avem vreme sa ne bucuram prea mult, avem meci foarte greu in campionat", a declarat Trombetta.
Italianul crede ca formatia engleza a jucat la capacitate maxima impotriva CFR-ului. "Nu am vazut jucatori obositi la CFR, am vazut jucatori care au dat maximul pe teren. Trica a avut o ocazie de gol, sint foarte multumit de el. L-am introdus pe Didi pentru ca Obi Mikel parea accidentat. Chelsea nu a facut azi o partida la jumatatea din capacitate. Au dat totul, dar nu au reusit mai mult azi. Bordeaux a ajuns in grupele Champions League si e o echipa puternica. Nu ne temem de ei, dar nu vom avea un meci usor", a conchis antrenorul clujenilor.
CFR Cluj a remizat, scor 0-0, cu Chelsea intr-o partida contind pentru etapa a II-a din grupele Ligii Campionilor.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii