Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trimis in judecata pentru perversiuni sexuale

Dupa ce, in urma cu sase ani, a bagat groaza in fetele care se plimbau pe Faleza sau pe Calea Calarasilor, fiind condamnat la o pedeapsa de 8 ani si 6 luni de inchisoare, Cristian Georgel Alexandru - individ identificat cu devieri psihice -, a fost la un pas de a o agresa pe o braileanca, in zona caii ferate care traverseaza municipiul. Respectivul a fost imobilizat chiar de catre sotul victimei, care l-a dat pe mina politistilor TF, el riscind sa infunde din nou puscaria, pentru perversiuni sexuale.
Incidentul s-a petrecut in ziua de 19 noiembrie 2008. Potrivit procurorilor braileni, in jurul orei 8.00, Mariana B., 36 de ani, s-a deplasat la locul de munca al sotului, respectiv statia CRF Braila, zona strazii Transilvaniei (cabina acar), de unde a luat o suma de bani pentru plata datoriilor. In continuare, femeia s-a deplasat pe linga linia ferata, catre Gara CFR, de unde urma sa ia un autobuz sau microbuz. In acel moment, din spate, s-a apropiat obsedatul sexual, care i-a pus mina pe fund. Alexandru si-a scos totodata penisul din pantalonii imputiti (victima avea sa relateze ca erau plini de pete albe) si a inceput sa se masturbeze, spunindu-i Marianei sa faca sex cu el. Femeia a inceput sa tipe si i-a spus violatorului s-o lase in pace, apoi a fugit catre gara. Perversul s-a tinut dupa ea, continuind sa aiba aceleasi manifestari deviante. Speriata, vicitma a pus mina pe citeva pietre de pe acostament si le-a aruncat catre agresorul sexual, insa fara nici un rezultat. Ajunsa in zona Depoului CFR, Mariana B. a scos din poseta telefonul si si-a alertat sotul despre cele petrecute, descriindu-l pe individ. Violatorul pervers se indrepta, fara sa stie, exact catre locul de munca al sotului, pe linga linia de tren (catre podul Rm. Sarat - "Billa"), astfel ca acesta, ajutat de un coleg, a reusit sa-i tina calea si sa-l imobilizeze, predindu-l, ulterior, politistilor de la Biroul TF. De altfel, oamenii legii fusesera alertati deja de catre femeia agresata de Georgel Alexandru.
Recidivistul cu apucaturi de violator le-a declarat anchetatorilor ca "nu se poate controla", ca este "bolnav" si ca "tatal sau avea aceleasi apucaturi". Aspecte legate de pericolul pe care-l reprezinta obsedatul sexual au fost evidentiate cu ocazia efectuarii expertizei medicale, pe 20 noiembrie. "Intirziere psihica", "vid emotional", diponibilitate pentru reiterarea actelor sale", "tensionat", "pervers sexual", sint citeva din atributele care-l caracterizeaza pe agresorul sexual, un adevarat pericol public pentru Braila, mai precis pentru brailence. Nu e de mirare ca, in final, comisia medicala a recomandat "aplicarea masurilor de siguranta cu caracter medical, prevazute de art. 113 Cod Penal" (obligarea la tratament medical sau chiar internarea intr-un spital de specialitate). Mai trebuie precizat faptul ca perversul are o "coada" de aproape 1.000 de zile de inchisoare si ca a comis o noua infractiune cu tenta sexuala la mai putin de 3 luni de la liberarea conditionata din penitenciar. In plus, el a fost cercetat in stare de libertate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii