Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trimis in judecata pentru consum de alcool la volan

Parchetul de pe linga Tribunalul Braila a dispus, recent, trimiterea in judecata a lui Stelica L., in virsta de 37 ani, pentru savirsirea infractiunii de conducere a unui autoturism in stare de ebrietate.
Potrivit dosarului penal, in noaptea de 17.03.2006, in jurul orei 23.00, o patrula din cadrul Serviciului Politiei Rutiere a oprit pentru control autoturismul marca "Dacia 1310" cu numarul BR-93-RAZ, care se deplasa pe strada Celulozei. La volanul autoturismului se afla invinuitul Stelica L. In autoturism se mai afla sotia conducatorului auto. Intrucit emana miros de alcool, suspectul a fost testat cu aparatul etilotest "Printer", rezultatul fiind pozitiv. In aceste conditii, soferul a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta, unde i s-au recoltat probe de singe in vederea stabilirii alcoolemiei. Potrivit Serviciului de Medicina Legala al Judetului Braila, in acel moment, suspectul prezenta o alcoolemie de 1.20 grame la mie alcool pur in singe.
Stelica L. a declarat ulterior anchetatorilor ca. in ziua de 17.03.2006, in jurul orei 17.00, a mers cu sotia sa in vizita la un prieten, unde au stat pina in jurul orei 23.00. In acest interval de timp, el a consumat cu gazda o sticla de doi litri de bere alcoolizata. La ora 23.00, suspectul a urcat la volanul masinii, cu intentia de a ajunge acasa. In momentul in care a intrat pe strada Celulozei, autoturismul suspect a fost oprit de politie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii