Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tricolorul Lanurile, prima campioană judeţeană premiată de AJF Brăila

formaţia din Lanurile a câştigat cu 7-3 meciul cu Şoimii Unirea, ultimul pe teren propriu din acest sezon competiţional • la finalul jocului AJF Brăila le-a oferit campionilor judeţeni o cupă, o diplomă, medalii şi un rând de echipament

 

Sâmbăta trecută, în ultima etapă a turneului play-off Tricolorul Lanurile a câştigat cu 7-3 partida cu Şoimii Unirea, iar la finalul acestei partide AJF Brăila i-a premiat pe campionii judeţeni din Seria a II-a a Ligii a V-a.

Meciul a fost la discreţia echipei manageriate de Iulian Bibicu, iar, în minutul 62, Tricolorul conducea cu 6-0. Mihai Văsii a deschis scorul, în minutul 18, apoi Bertescu a realizat “dubla”. Hoancă, Ilie şi Bibicu au dus scorul la 6-0 pentru echipa gazdă. Cu victoria deja asigurată Triciolorul Lanurile a lăsat garda jos, astfel că Şoimii Unirea a marcat de trei ori prin Butoiu (min. 68), Magearu (min. 72) şi Răstoacă (min. 90). Încurajaţi de cei peste 200 de spectatori prezenţi la acest meci, cei de la Tricolorul Lanurile au mai înscris o dată, în minutul 93, prin Chiriac şi au câştigat cu 7-3 partida cu Şoimii Unirea. Tricolorul Lanurile a acumulat 47 de puncte, însă mai are de disputat restanţa cu Dunărea Gropeni, din etapa a 3-a a turneului play-off.

Imediat după încheierea partidei cu Şoimii Unirea, jucătorii de la Tricolorul Lanurile au fost premiaţi de AJF Brăila. Campionii Seriei a II-a din Liga a V-a au primit o cupă, o diplomă, medalii şi un rând de echipament, festivitatea de premiere fiind oficiată de Mihai Ianoş, secretarul AJF şi Victor Doagă, primarul comunei Viziru. Mulţi dintre spectatorii prezenţi la această festivitate s-au arătat încântaţi de posibilitatea ca echipa lor favorită, Tricolorul Lanurile, să evolueze în Liga a IV-a în sezonul următor.
Categorie articol: 

Comentarii