Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei procurori doljeni, revocati din functiile de conducere

Sectia pentru judecatori a CSM i-a audiat, joi, pe magistratii de la Tribunalul Dolj si Tribunalul Brasov tot in sedinta secreta, seful CSM, Virgil Andreies, declarand ca institutia sa va finaliza saptamana viitoare ancheta in cazul Gorbunov.
Opt magistrati au fost invitati, joi, la CSM.
Astfel, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj a fost convocat prim-procurorul Gheorghe Stoian si adjunctul Tena Moraru, la audieri fiind invitata si Ioana Sandu, seful Sectiei judiciare a Parchetului.
Din partea Tribunalului Dolj, au fost invitati presedintele Constantin Diaconu, vicepresedintele Daniela Carmen Mititelu si presedintele Sectiei penale, Aurora Lautaru.
De la Tribunalul Brasov, au fost chemati presedintele Aurelia Munteanu si presedintele Sectiei penale, Dan Iulian Nastase.
Tribunalul Dolj a fost instanta care a decis eliberarea pe motive medicale a lui Gorbunov, iar Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj nu a atacat aceasta decizie. Tribunalul Brasov a fost instanta de executare in cazul Serghei Gorbunov si a decis condamnarea la 15 ani de inchisoare a acestuia.
Reamintim ca doua persoane au fost impuscate, pe 29 ianuarie, si o alta, ranita, in fata unei case de schimb valutar din Brasov.
Serghei Gorbunov a fost retinut de politisti sambata impreuna cu un alt barbat - Adrian Marius Berceanu - cu care se afla la un supermarket din Brasov. Berceanu a fost lasat, insa, sa plece de anchetatori, deoarece nu au gasit indicii care sa dovedeasca faptul ca ar fi luat parte la atac.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii