Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Cinci persoane căzute în stația de epurare de la Însurăței. Două dintre victime sunt decedate.

 

UPDATE: Două dintre victime sunt decedate. 

Din cele 5 victime, două sunt decedate, iar două au fost salvate. Cea  de-a cincea este un pompier care a alunecat în timp ce încerca să-i salveze pe ceilalți. Pompierul este în afara oricărui pericol, dar tot a ajuns la spitalul județean Brăila.

Bazinul în care au căzut cele cinci persoane are aproximativ 10 metri adâncime totală: 5 metri în gol, restul cu dejecții.

La fața locului a ajuns și prefectul județului.

 

STIRE INITIALA: Cinci persoane căzute în stația de epurare de la Însurăței. Medicii încearcă să le salveze viața

 

Cinci persoane au căzut, în această dimineață, în bazinul stației de epurare de la Însurăței. Din primele informații furnizate de conducerea CUP Dunărea Brăila, reiese că este vorba despre angajați ai unității. Se pare că unul dintre aceștia a scăpat o pompă în bazin, a încercat să o scoată și a alunecat. Ceilalți doi au încercat să îl ajute, dar au căzut și ei.

 

La fața locului au ajuns o ambulanță SAJ și una de la SMURD. Cei cinci au fost scoși din bazin, iar personalul medical încearcă să îi resusciteze. Trei dintre aceștia sunt în stop cardio-respirator. Cei în stare gravă vor fi preluați de un elicopter SMURD și transportați la spital. Vom reveni
Categorie articol: 

Comentarii