Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei morti in doua zile

Trei braileni si-au incheiat socotelile cu viata in ultimele zile: un batran s-a intoxicat cu gaz, o femeie a fost rapusa de afectiunile medicale iar un barbat s-a spanzurat.
In ziua de 16 ianuarie, un brailean a sesizat la Politie faptul ca vecinul sau, Nicolae F., de 70 de ani, nu a mai fost vazut de cateva zile si nu deschide usa imobilului. Politistii s-au deplasat la fata locului si l-au gasit pe batran decedat intr-o camera in care ardea flacara la ochiul unui aragaz, simtindu-se si un miros puternic de gaz in incapere. Cadavrul a fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cu exactitate a cauzei mortii.
In ziua de 17 ianuarie, la ora 12.20, agentii de la Postul de Politie Surdila Greci au fost sesizati ca localnica Virsovia P., de 69 de ani, din comuna Ciresu, a decedat la domiciliu. Cercetarile efectuate de politisti au stabilit ca victima acuzase dureri abdominale de cateva zile, nefiind observate pe corp semne vizibile de violenta.
In aceeasi zi, la orele 16.00, o braileanca a sesizat la Politie faptul ca l-a gasit pe tatal ei, Dumitru C., in varsta de 49 de ani, spanzurat in locuinta lui. Politistii l-au gasit pe barbat spanzurat cu o funie legata de o teava situata la circa 2 metri inaltime din bucataria apartamentului. La examinarea exterioara a cadavrului nu au fost observate semne vizibile de violenta si s-a luat masura transportarii acestuia la morga pentru efectuarea necropsiei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii