Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei medalii in prima zi a nationalelor de natatie de la Baia Mare

In primele doua reuniuni ale Campionatelor Nationale de natatei care se deruleaza in aceasta saptamina la Baia Mare inotatorii braileni au cucerit trei medalii, performante care le-au permis sportivilor de la LPS sa se claseze pe loculal treilea in clasamentul general provizoriu, pe echipe.
Alina Ene, de la Liceul cu Program Sportiv a cistigat proba de 100 m liber cu timpul de 01:01:68 minute, iar colega ei Elena Dragomir s-a clasat pe locul al saptelea.
Au urmat citeva probe in care brailenii nu au mai prins podiumul, iar marea surpriza vine de la Monica Matachi, sportiva cu dubla legitimare LPS-CSM, care a incheiat proba de 200 m spate, fete 13 ani, abia pe pozitia a cincea.
Alis Brebenel a ocupat locul al 7-lea la 50 m liber, fete 11 ani, iar colega ei, Livia Pascu pozitia a 10-a, in timp ce in proba similara a baietilor Cristian Popovici s-a clasat pe locul al 5, in concursul baietilor de 12 ani.
Tot in prima reuniune Gabriel Ciocianu a obtinut locul al 6-lea la 100 m bras, baieti 13 ani.
Dupa amiaza brailenii au cucerit doua medalii de argint prin Octavian Ciocan, sportiv cu dubla legitimare, LPS-CSM, in proba de 200 m fluture, baieti 14 ani si stafeta 4X100 m liber, fete 11 ani, in componenta L. Pascu, Paveliu, Brebenel, I. Pascu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii