Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei maşini implicate într-un accident, în zona Poligonului Vulpea

marţi seara, o şoferiţă a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, lovind alte două autoturisme • din fericire, în urma coliziunii dintre cele trei autoturisme nu au rezultat victime

 

O tamponare în lanţ s-a produs, marţi seara, pe şoseaua de Centură, în zona poligonului Vulpea. Trei maşini au intrat în coliziune, din cauze unei şoferiţe. Nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. Traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate.

Potrivit poliţiştilor, în data de 17 decembrie, în jurul orei 17.00, o şoferiţă brăileancă de 45 de ani se deplasa cu autoturismul pe DE87 (Soseaua de Centura a municipiului Brăila), dinspre DN 2B (Brăila - Buzău) către DN22 (Brăila - Râmnicu Sărat). La un moment dat, aceasta a pătruns pe sensul opus de mers şi a acroşat alte două autovehicule, unul condus de un brăilean de 58 de ani şi celălalt de un bărbat de 39 de ani din Bucureşti. În urma coliziunii dintre cele trei maşini au rezultat doar pagube materiale. Toţi şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Şoferiţa a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 870 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de 60 de zile.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii