Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei echipe au maximum de puncte în Liga a IV-a, după două etape

• cu un golaveraj superior, Viitorul Ianca se menţine în fotoliul de lider • cu câte o “dublă”, Daniel Cazan şi Vali Dumitrana au fost golgeterii acestei runde

 

În etapa a 2-a a turului Ligii a IV-a s-au înregistrat două succese ale formaţiilor gazdă, tot atâtea ale echipelor vizitatoare şi nu s-au consemnat surprize.

Partida care teoretic deţinea capul de afiş al rundei, Victoria Traian - Viitorul Ianca, nu s-a ridicat la statutul de derby, a fost una controlată de echipa vizitatoare care s-a impus cu 2-0, ambele goluri ale oaspeţilor fiind marcate de Daniel Cazan. După două etape Viitorul Ianca are maximum de puncte (6), un golaveraj foarte bun, 6-1, şi rămâne în fruntea clasamentului. Tot 6 puncte a acumulat şi Voinţa Vişani care s-a impus în această etapă la scor de neprezentare în faţa celor de la ACSC Cazasu. Cea de a treia formaţie cu maximum de puncte este Viitorul Şuţeşti, echipa coordonată de fostul atacant al Petrolului Ianca, Marian Berceanu. Aceasta a câştigat cu 4-2 duelul de pe teren propriu cu nou promovata FC Urleasca, cele două reuşite ale oaspeţilor fiind semnate de Vali Dumitrana, jucător care în sezonul anterior a evoluat la Sportul Chiscani.

Dunărea Tichileşti a câştigat cu 3-1 la Viitorul Însurăţei şi ocupă locul al patrulea în clasament.

 

Etapa a 2-a programează partidele:

Viitorul Şuţeşti - FC Urleasca 4-2 (3-0)

Turiac (min. 12), Ciocan (min. 38), Crangă (min. 40), Huţu (min. 61) - Dumitrana (min. 65, 86)

Voinţa Vişani - ACSC Cazasu 3-0 (2-0)

Muşat (min. 24), Pungă (min. 43), Nazîru (min. 89)

Viitorul Însurăţei - Dunărea Tichileşti 1-3 (0-2)

Tănase (min. 62) / Iacob (min. 13), Manolache (min. 23), V. Ion (min. 88 - autogol)

Victoria Traian - Viitorul Ianca 0-2 (0-0)

Cazan (min. 56, 67)

Pandurii Tudor Vladimirescu a stat.
Categorie articol: 

Comentarii