Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei atleti braileni sint prezenti la Cupa Europei de la Milano

In acest week-end, atletii braileni sustin primele lor examene internationale din sezonul oficial in aer liber.
Simbata si duminica, pe "Arena Civica" din Milano, se vor desfasura intrecerile din cadrul Ligii I la atletism, competitie la care loturile Romaniei au obiective diferite, cel masculin sa se mentina in acest esalon valoric, in timp ce fetele vor sa revina in Superliga, de unde au retrogradat anul trecut.
In lotul masculin, pe linga Gheorghe Guset, Bogdan Tudor, Ioan Vieru sau Florin Suciu, figureaza si doi reprezentanti ai Clubului Sportiv Municipal din Braila, Leonard Gherghiceanu si Aurel Baciu.
Primul va concura in proba de stafeta 4X100 m plat, iar cel de al doilea, care este inca la categoria de virsta tineret, la 110 m garduri.
"Participa multe tari cu traditie in atletism si nu stiu exact care sint valorile de acolo, dar intr-o astfel de competitie conteaza foarte mult startul, starea de spirit. Se pare ca la Milano va fi ceva mai cald decit la noi, un alt aspect care poate influenta sportivii. Eu cred ca un loc sase ar fi foarte bun pentru Baciu" a declarat profesorul Mihail Dumitru.
In competitia masculina adversarele Romaniei sint Italia, Bulgaria, Belarus, Ungaria, Portugalia, Serbia si Slovenia.
Dupa ce a retrogradat anul trecut, lotul feminin va incerca sa revina in Superliga. Din nationala Romaniei face parte si fosta componenta a CSM-ului, Adelina Gavrila, multipla campioana nationala de triplusalt, cistigatoare a unuia dintre concursurile din Superliga, pe vremea in care era antrenata de profesorul Mihail Dumitru.
Principala contracandidata a tarii noastre este Italia. Celelalte participante sint Bulgaria, Serbia, Slovenia, Cipru, Ungaria si Portugalia.
Categorie articol: 

Comentarii