Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei accidente cu victime, într-o singură zi

Trei persoane au ajuns la spital după ce au fost victime ale unor accidente rutiere produse din cauza neatenţiei în conducere. În dimineaţa zilei de 6 mai, la orele 7.15, poliţiştii de la Ianca au fost sesizaţi, prin apelul 112, despre un accident rutier produs pe raza oraşului. Oamenii legii s-au deplasat la locul indicat şi au efectuat primele cercetări, stabilind că un gălăţean de 36 de ani, care conducea o autoutilitară, pe strada Brăilei, a surprins un biciclist de 36 de ani, din oraşul Ianca. Acesta se deplasa cu bicicleta, pe marginea străzii, în aceeaşi direcţie de mers. Biciclistul a suferit leziuni şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru îngrijiri medicale. În urma testului cu aparatul alcooltest a rezultat că biciclistul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
În aceeaşi zi, la ora 18.00, un bătrân a fost lovit de un mopedist care nu a ţinut cont de regulile de circulaţie. Brăileanul de 65 de ani conducea mopedul proprietate personală, pe Şoseaua Buzăului, iar la intersecţia cu strada Negoiului a trecut pe culoarea roşie a semaforului electric, continuându-şi deplasarea. Mopedistul imprudent a lovit un bătrân de 69 de ani, care traversa strada pe marcajul pietonal. În urma impactului, victima a suferit leziuni corporale grave, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul mopedului, care deţine atestat de absolvire a cursurilor de legislaţie rutieră, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influenţa alcoolului. El s-a ales cu un dosar de cercetare penală.

Tot în ziua de 6 mai, la ora 19.40, personalul de serviciu din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei a fost sesizat despre faptul că, pe DE 584, între localităţile Însurăţei şi Bărăganu, s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu rănirea unei persoane. Echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit că o brăileancă de 43 de ani, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, direcţia Brăila-Slobozia, a pierdut controlul asupra volanului. Maşina a ieşit în decor, în partea stângă a direcţiei sale de mers, şi s-a răsturnat într-un canal de desecare. În urma accidentului, femeia a suferit vătămări corporale uşoare, fiind transportată la spital. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influenţa alcoolului, şi în cauză s-a întocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Comentarii