Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trei accidente in 24 de ore

De vineri pina simbata, politistii braileni au inregistrat trei evenimente rutiere consumate din vina inconstientei unor soferi care s-au urcat beti la volan sau ce nu aveau permis.
Astfel, vineri seara, in jurul orei 19.00, o braileanca de 55 de ani a ajuns la spital dupa ce a fost lovita de un ATV, in timp ce de deplasa pe strada Cezar Petrescu. Fiind testa cu aparatul alcooltest, oamenii legii au descoperit ca Paulica A. (29 de ani) conducea motociclul "Gsmoon" in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Braileanului i-au fost recoltate probe biologice de singe, in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie, si i s-a intocmit dosar penal. Pentru aceleasi fapte va fi cercetat si Silviu S. (33 de ani) care, in seara de 6 septembrie, in timp ce conducea un autoturism "BMW" pe Calea Galati, nu a respectat semnificatia culorii rosii a semaforului electric de la intersectia cu Bulevardul Dorobantilor, si a intrat in coliziune cu un autovehicul "Ford", condus de Bogdan B. (38 de ani) din Galati. In urma tamponarii, cei doi au scapat doar cu o sperietura zdravana.
Nu la fel s-a intimplat si in cazul unui accident consumat vineri seara, in jurul orei 22.00, cind Daniela Georgiana V. (20 de ani) din comuna Sutesti, a pierdut controlul asupra autoturismului "Opel" pe care il conducea pe strada Dimitrie Bolintineanu, intrind in zidul de beton al sediului unei institutii situate la parterul blocului 11 iunie. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a conducatoarei auto si ranirea usoara a pasagerului si proprietarului autoturismului, Marius S. (28 de ani) ce au fost transportati si internati la spital pentru ingrijri medicale. In urma verificarilor s-a stabilit ca tinara nu era posesoare a permisului de conducere, motiv pentru care i s-a intocmit dosar penal atit ei, cit si proprietarului masinii, care i-a incredintat-o cu buna stiinta.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii