Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Trebuie să fii nebun să dai 70.000 de euro pe un apartament cu 3 camere în Brăila!

Da, oameni buni, ştiu: prost e ăla care dă, nu ăla care cere. Asta înseamnă că, dacă sunt indivizi dispuşi să plătească 330.000 de lei (cam 70.000 de euro) pe un apartament cu trei camere, în Brăila, atunci să le fie de bine. Şi să mai ia şi altă dată ţepe dintr-astea răsunătoare.

Când am citit că un apartament cu 3 camere de pe Călăraşilor se va vinde, în 2019, cu 330.000 de lei, am zis că nu văd bine.

Bă, şi dacă ai furat banii ăştia (adică nu i-ai muncit) tot e păcat să îi arunci aşa, aiurea, ca la manelişti.

Or fi frumoase apartamentele alea de pe Călăraşilor, poate că sunt şi spaţioase, nimic de zis, dar tot în Brăila sunt situate. O fi devenit Brăila oraş european, în plină dezvoltare economică, şi nu ştiu eu?

Păi dacă tot ai atâta bănet (70.000 de euro) din economii anterioare, mă gândesc că ai putea să îţi cumperi o locuinţă (apartament) într-un oraş ca lumea.

Şi nu, nu fac trimitere acum la Cluj-Napoca sau Braşov, că nici astea nu sunt cine ştie ce. Tot în România lui Dragnea sunt situate, aşa că nu e cazul.

Eu unul, dacă aş avea 70.000 de euro cash şi aş vrea să îmi cumpăr apartament, mi-aş lua unul în Cordoba (Spania). Serios, cu 70.000 de euro îţi iei casă ca lumea în Cordoba.

E drept că nu la banii ăştia nu o să găseşti apartament în centrul oraşului, dar, totuşi, vorbim despre Cordoba, nu de Brăila.

Cum să blochez atâţia bani într-un apartament cu 3 camere, auzi, pe Călăraşilor?! Ca şi cum Călăraşilor ar fi un soi de 5 th Avenue. E ca şi cum ţi-ai cumpăra Mercedes S-Class Sedan 2019, deşi tu ai locui la Movila Miresii. Ei bine, aşa cum te întrebi ce naiba să faci cu un Mercedes la Movila Miresii, la fel poţi să te gândeşti foarte serios şi la următoarea temă: ce să faci cu  un apartament de 70.000 de euro, în Brăila?

A, de fapt, staţi puţin că acum mi-am dat seama: la cât de tare se dezvoltă Brăila astăzi, în 4-5 ani de zile valoarea apartamentului se va dubla, aşa că unul cu 3 camere pe Călăraşilor va ajunge să coste 140.000 de euro. Da, da, desigur, cum să nu?! (Regele Imobiliarelor)

 
Categorie articol: 

Comentarii