Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Transferurile jucatorilor de la Sportul se vor finaliza

Presedintele executiv al FC Rapid, Dinu Gheorghe, a declarat ca transferurile jucatorilor echipei Sportul Studentesc, Ionut Mazilu, Costin Lazar si Stelian Stancu "se vor finaliza in cursul zilei de astazi ( n.r. - ieri)", cind este posibil sa aiba loc si prezentarea lor oficiala.
Dinu Gheorghe a avut, miercuri la prinz, la Hotel Crowne Plaza, o intilnire de aproximativ o ora si jumatate cu principalul actionar al clubului giulestean, George Copos, si cu impresarul Victor Becali. Oficialul rapidist a afirmat ca cei trei fotbalisti vor semna contracte valabile pe 4 ani, cu drept de prelungire din partea gruparii FC Rapid pe inca un an, suma de transfer urmind sa fie anuntata la prezentarea oficiala.
"Pina nu sint semnate actele si jucatorii nu sint inregistrati la Liga ca fiind ai Rapidului, nu pot sa zic ca totul e finalizat, dar din punctul meu de vedere nu ar mai fi nimic de stabilit. In cursul zilei de azi se va incheia totul. O sa ii prezentam intr-un mod oficial, ori azi, ori miine dimineata (n.r. - joi dimineata), asa ca nu mai este nici o surpriza din punctul nostru de vedere", a spus Dinu Gheorghe.
Cei trei fotbalisti ai echipei Sportul Studentesc au efectuat marti vizita medicala, singurul care are unele probleme fiind atacantul Ionut Mazilu.
"S-a efectuat si vizita medicala, asteaptam sa vina raportul medical. Nu avem informatii ca ar fi ceva grav. E vorba de Mazilu, de ruptura lui musculara. Din punctul nostru de vedere el este apt, nu e boala cronica sau altceva care sa nu-i poata permite sa faca performanta", a explicat Dinu Gheorghe.
Intrebat daca a sosit raportul medical al lui Ionut Mazilu de la clinica din Belgia, dupa cum anuntase George Copos marti seara, presedintele FC Rapid raspuns: "Nu s-a trimis nici un RMN in Belgia. Nu stiu ce spune domnul Copos, poate era prea dimineata cind a declarat asta. Azi dimineata am stat doua ore in fata casei dinsului, ca sa putem lucra, dar s-a trezit mai tirziu. Insa nu e vorba de Belgia, ci de Italia, unde avem o relatie foarte buna cu profesorul Nani. Oricum, nu s-a trimis nimic pina acum".
Presedintele executiv al FC Rapid a adaugat ca este posibil ca Ionut Mazilu, Costin Lazar si Stelian Stancu sa efectueze, miercuri, primul antrenament la ProRapid. "Razvan Lucescu isi doreste ca cei trei sa vina inca de azi la antrenament. Si eu sper ca dupa-amiaza sau diseara sa fie la ProRapid", a spus oficialul gruparii giulestene.
Referitor la informatiile aparute in presa privind implicarea omului de afaceri Nati Meir in transferurile celor trei fotbalisti de la Sportul Studentesc, Dinu Gheorghe a precizat: "Chiar am vorbit cu domnul Copos, poate e ceva cu domnul Meir si poate nu e bine sa stiu eu. Dar am inteles ca e un act de impostura si o sa facem un comunicat prin care sa lamurim odata lucrurile astea. Pentru ca vad ca vorbeste foarte multa lume in numele nostru. Mai e o persoana care vorbeste in numele Rapidului si nu are calitatea, iar acum a aparut si Nati Meir. Poate o sa facem o tribuna oficiala numai cu atirnatori pe la Rapid".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii