Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Traian Igaş spune că reorganizarea administrativă trebuie făcută în 2011

"Organizarea şi reorganizarea administraţiei publice locale şi reorganizarea teritorială trebuie să se facă, şi, în opinia mea, trebuie să se facă în 2011. Dacă nu vom reuşi să facem acest lucru în 2011 va fi prea târziu şi întârzierea acestui proiect ar îngreuna puţin toată situaţia. Prin comasarea unor structuri, s-ar obţine economii suficient de importante, economii care pot să ajute dezvoltarea României şi am putea să sprijinim foarte mult investiţiile în infrastructură prin aceste sume importante pe care le-am economisi prin restructurarea unor institiuţii, agenţii, care, indiferent ce se va întâmpla din punct de vedere politic mâine, sunt lucruri pe care ar trebui să le luăm în considerare", declarat Constantin Traian Igaş.

Ministrul a mai spus că UDMR va fi un partener "corect", care înţelege ce înseamnă reorganizarea unor structuri ale statului. "Eu cred că UDMR va fi un partener corect şi de această dată şi cred că a înteles foarte bine ce înseamnă să reorganizezi anumite structuri ale statului. Cred că vom putea continua colaborarea cu UDMR şi în perioada imediat următoare, dar şi după 2012. (...) Cred că se va găsi în final o soluţie bună pentru a duce mai departe acest proiect de reorganizare", a mai declarat Igaş.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Constantin Traian Igaş, a fost prezent sâmbătă în oraşele arădene Pecica şi Lipova, unde ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a semnat mai multe proiecte în cadrul Programului Operational Regional.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii