Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tragedie rutieră în dreptul magazinului "Winmarkt"

Un tânăr decedat, alte două persoane în stare gravă la spital şi un autoturism "Mercedes" făcut praf. Acestea sunt rezultatele unui tragic accident rutier produs, ieri dimineaţă, în dreptul magazinului "Winmarkt". Şoferul de numai 22 de ani gonea cu viteză pe B-dul Cuza şi, la un moment dat, s-a lovit cu maşina de un copac, jupuindu-i pur şi simplu coaja. Ca şi cum asta nu ar fi fost suficient, autoturismul a ricoşat apoi într-un stâlp de electricitate de pe cealaltă parte a drumului.
07accid2
In urma impactului, copacul a fost jupuit de coajă

Evenimentul s-a produs la ora 5.35, în timp ce Cristian T. (22 de ani), din municipiu, conducea un "Mercedes", pe B-dul Al. I. Cuza, dinspre Calea Călăraşilor spre strada G-ral Eremia Grigorescu. În maşină se mai aflau alţi doi tineri, respectiv Ştefănuţ U. (26 de ani) şi Raluca V. ( 21 de ani), ambii din municipiu. Şoferul a apăsat prea mult pedala de acceleraţie, intrând în curbă cu viteză mare, ceea ce nu i-a mai permis să stăpânească volanul. "Pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul maşinii şi a lovit un copac ornamental, apoi a fost proiectat într-un stâlp din reţeaua pentru iluminatul public. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto şi vătămarea corporală gravă a pasagerilor. Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit dosar penal", a declarat inspector Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Acul indicator de la kilometraj a rămas blocat la 100 km/h, însă poliţiştii spun că este posibil ca viteza să fi fost mai mare, iar acul să fi ricoşat în momentul impactului. După efectuarea unei expertize tehnice şi studierea urmelor de frânare se va stabili viteza exactă cu care circula şoferul.
07accid3
Acul de la kilometraj s-a blocat la 100 km/h

La locul incidentului s-au deplasat imediat echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă care i-au preluat pe cei doi răniţi. Tinerii au fost transportaţi şi internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pentru îngrijiri medicale. Tânărul a fost diagnosticat cu "fractură cominutivă col şi diafiză proximală humerus stânga cu deplasarea fragmentelor (fracturi ale membrelor inferioare)". Fata de 21 de ani a suferit "şoc hemoragic, şoc traumatic, politraumatism prin accident rutier, luxaţie cot drept, fractură cu hematom voluminos coapsa stânga". Tânărul aflat la volan, care şi-a pierdut viaţă într-un moment de inconştienţă, era posesor al permisului de conducere din anul 2008.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii