Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Toti atletii braileni ar trebui sa urce pe podium"

Ieri, dimineata, opt atleti braileni, Leonard Gherghiceanu, Aurel Baciu, Anamaria Caragata, Anamaria Ionita, Ramona Anghelas, Ionut Vlaicu, Paraschiv Eftimie si Marian Chioveanu au plecat spre Bucuresti pentru a participa la Campionatele Nationale de seniori care se vor derula in acest week-end.
Toti sportivii mentionati au sanse la medalii cu toate ca doar primii trei sint seniori, restul fiind inca juniori I.
"Este pentru prima data, la solicitarea cluburilor, cind nationalele de seniori se deruleaza separat de cele de la tineret. Numai in felul acesta vom sti pe cine vom miza la Olimpiada din 2012", a declarat Tinca Amza directoarea CSM-ului.
Sursa citata s-a aratat foarte optimista in privinta rezultatelor pe care atletii braileni le vor avea la acest concurs.
"Teoretic, toti cei opt sportivi care formeaza delegatia braileana la aceasta editie a nationalelor ar trebui sa urce pe podium in probele la care vor concura. Mai mult, tinind cont de timpii realizati in acest an de atletii care vor participa la proba de 110 m garduri consider ca aici podiumul trebuie sa fie ocupat in intregime de braileni. Nu exclud o mare surpriza din partea lui Paraschiv Eftimie, un atlet care a confirmat la europenele de juniori. S-a refacut si Ramona Anghelas dupa criza de sciatica si firesc va intra si ea in cursa pentru medalii desi este inca junioara I", a mai adaugat Tinca Amza.




Categorie articol: 

Comentarii