Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Toti arbitrii divizionari braileni au partide dificile in acest week-end

In acest week-end numai Daniel Deca arbitreaza in Liga a II-a. Braileanul va conduce simbata, la centru, partida dintre FCM Bacau si FC Buftea.
Ceilalti arbitri braileni au fost delegati la partidele importante din Liga a III-a. Astfel, meciul de la Pascani in care se vor intilni astazi CFR din localitate si Cetatea Tg. Neamt va fi arbitrat la centru de Ionel Ivan, la una dintere linii va oficia Catalin Teodor si tot la acest joc Luciliu Zaharia este arbitru de rezerva.
Catalin Tincu si Maricel Dragomir sint arbitri asistenti la partida Politehnica II Iasi - Laminorul Roman, aceleasi indatoriri urmind sa le aibe Marius Marchidanu si Marius Titirisca la jocul Callatis Mangalia - Sageata Stejaru.
Alti doi arbitri braileni care au promovat in aceasta vara la Liga a III-a, Ionut Smeu si Andrei Rotaru fac parte din brigada care va conduce intilnirea de la Constanta unde se vor "duela" Portul si Rapid II Bucuresti. Smeu va arbitra acest meci la centru, iar Rotaru este rezerva.
Tot in acest esalon fotbalistic, presedintele Comisiei judetene de arbitri, Laurentiu Vargatu va da note arbitrilor de la partida Juventus Bucuresti - CS Electrosid Titu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii