Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tot mai mulţi artişti brăileni şi oameni de cultură donează pentru Cristi

Mai mulţi artişti şi oameni de cultură din Brăila au răspuns invitaţiei organizatorilor de a participa la evenimentul caritabil "Hai la suc 2. La ştrand" ce va avea loc duminică, 31 iulie, pe faleză, în incinta piscinei "Temptation Summer Club".
Jurnalistul şi prozatorul Marian Coman a donat pentru târgul caritabil un exemplar din volumul său "Haiganu. Fluviul Şoaptelor" şi două reviste de benzi desenate "Harap Alb continuă".
Un meşter popular local, care a dorit să îşi păstreze anonimatul, a contribuit pentru acest eveniment cu şase străchini tradiţionale. Obiectele vor fi expuse, de asemenea, în cadrul târgului.
Trupa brăileană de rock Addiction ne-a oferit 10 exemplare ale albumului "Genesis" plus şase tricouri personalizate.
Violonistul Vlad Gabriel Andrei a dorit să participe şi el la spectacolul artistic organizat pentru Cristi. Elev al Liceului de Arte, Vlad va urca pe scenă şi va avea un moment special. "Voi cânta genul de muzica numit Deephouse, adică nu va fi ceva clasic, va fi ceva nou, ceva ce mie îmi place şi sunt sigur ca va plăcea şi publicului", ne-a spus tânărul. Vlad a participat la foarte multe concursuri de interpretare muzicală unde a obţinut numeroase premii, printre care şi un premiu II la Olimpiada de Muzică de anul acesta.
Pe lista donatorilor care au vrut să îl ajute pe Cristi se înscrie, aşa cum v-am mai precizat, şi echipa "Quilling" by Monica şi Costel Pătrăşcan, care au răspuns imediat invitaţiei lansate de organizatori. În cadrul târgului cei de la "Quilling" by Monica vor organiza un atelier unde cei dornici, copii, adolescenţi, adulţi, vor putea învăţa să confecţioneze diverse lucruri prin arta rulării hârtiei.
În plus, Ştefan Andrei, de la "Quilling by Monica", scoate la licitaţie o mască realizată în quilling, autoarea creaţiei fiind Magda, o fetiţă de 8 ani. Pentru că este unicat, preţul de pornire stabilit de donator este de 3.000 de lei. Mai multe detalii puteţi afla la numărul de telefon 0764/671.690 sau direct duminică, la eveniment.
Costel Pătrăşcan a donat pentru târgul caritabil de duminică patru albume cu autograf şi o carte de epigrame semnată Passionaria Stoicescu, volum ce conţine şi caricaturi ale acestuia. Cărţile oferite sunt "Fabricat în România", "Istoria Literaturii române. Erată", "Negru pe alb", "Libidoul la electorat", plus volumul de epigrame "Decoltate".
Reamintim că evenimentul "Hai la suc 2. La ştrand" include un târg de obiecte hand-made şi un moment artistic unde vor cânta câţiva tineri talentaţi: Alexandru Vasile, Vlad Gabriel Andrei, Cristian Piron, Doru Ciutacu, Florin Drilea, Mihai Jalba şi Trupa Quantum.
La târgul hand-made veţi putea cumpăra obiecte semnate de Luisa Balaban, Antonia Avădanei, Atelierul lui Catrinel, Mălina Bălănică, Ana Malacu, Irina Turcu, Mădălina Mocanu şi Adela Miruna Bumbaru.
Invităm în continuare toţi brăilenii, artişti mici sau mari, meşteri artizani sau creatori de produse hand-made să doneze din creaţiile lor pentru a-l ajuta pe Cristi. Persoanele care vor să participe sunt rugate să lase un comentariu pe pagina evenimentului "Hailasuc2" sau pe paginile personale ale elevelor: Melisa Gun, Luiza Vasiu, Luisa Balaban şi Estera Ştefănuţi. De asemenea, puteţi comunica dorinţa de a participa şi dona creaţii proprii şi la redacţia Obiectiv - Vocea Brăilei.

Încă o donaţie pentru Cristi!

Ieri, la sediul redacţiei noastre, brăileanul Valentin Iorgulescu a dorit să îl ajute pe Cristi cu suma de 400 de lei, transmiţându-i adolescentului urări de sănătate.
Fiţi alături de noi! Fiecare leu contează!
Cristi mai are acum nevoie de 20.000 de euro pentru a putea plăti şi ultimele două luni de citostatice. Dacă trece şi acest hop, în septembrie se va putea întoarce acasă, la şcoală, la prieteni. Dar pentru asta are nevoie din nou de voi.

Cum puteţi dona

Donaţii se pot face în conturile deschise pe numele tatălui lui Cristi, Nicolae Filip: RO74RZBR0000060015758942 - deschis la Raiffeisen Bank
RO18CECEC001946229018440 - deschis la CEC
De asemenea, contribuţii se pot face şi prin Asociaţia "Salvează o inimă", în conturile disponibile pe platforma online www.salveazaoinima.ro. Pe acelaşi site puteţi alege să faceţi o donaţie direct cu cardul sau prin serviciul paypal. Totodată, agenţii economici pot face donaţii direct prin firmă.

Toate detaliile le găsiţi AICI:

Cei care vor să facă donaţii direct la redacţie se pot prezenta la sediul cotidianului "Obiectiv", din strada Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2, programul fiind zilnic, de luni până vineri, între orele 10.00 - 17.00. Numele donatorilor şi sumele donate vor fi făcute publice în ediţiile de a doua zi.

 
Categorie articol: 

Comentarii