Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tomis Constanta - HC Dunarea Braila

Astazi, in prima etapa a turului Ligii nationale feminine, HC Dunarea va evolua in deplasare la Tomis Constanta si, firesc, emotiile handbalistelor brailene sint destul de mari deoarece intilnesc o formatie puternica, una care in campionatul trecut a reusit noua victorii consecutive.
Totusi antrenoarea Alexandrina Soare spera ca elevele sale vor da totul pentru a arata ca merita sa evolueze in acest esalon: "Este fara indoiala un meci extrem de dificil si trebuie sa ne asteptam la o replica consistenta din partea gazdelor, dar nu acest lucru ma ingrijoreaza cel mai mult, ci faptul ca nu putem conta, la capacitate maxima, pe o serie de titulare. Pentru noi acest joc, pe linga faptul ca este debutul in acest esalon, reprezinta un test pregatitor pentru meciul cu Rapidul de pe teren propriu, unul in care este exclus orice alt rezultat in afara victoriei. Eu totusi sper sa venim bucurosi de la Constanta".
Pentru acest meci, portarul Gabriela Vasile nu va putea evolua decit la aproximativ 40 % din capacitatea sa de efort. De asemenea, prezinta usoare accidentari Alina Moroianu si IrinaTomuleanu, in timp ce Asandei probabil ca nici nu va evolua astazi.
Handbalistele brailene au efectuat vineri dimineata un antrenament usor la sala Polivalenta si la ora 11.00 au plecat spre Constanta unde s-au cazat la hotelul "Tineret".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii