Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Toate golurile partidei au fost marcate de oaspeţi

Prima ocazie de gol a meciului a aparţinut echipei din Însurăţei, însă ea a fost irosită de atacantul Cosmin Dobre în minutul 8.
Cu o formaţie mult mai omogenă, oaspeţii au preluat iniţiativa însă au irosit la rândul lor trei patru situaţii periculoase la poarta gazdelor.
În repriza a doua, Viitorul a trecut pe lângă deschiderea scorului numai că mingea şutată de Merloi a fost deviată in extremis, peste transversală de portarul oaseţilor. Jocul s-a derulat între cele două careuri până în minutul 70, moment al partidei în care portarul Tudor a gafat ca un începător, oferindu-i pe tavă mingea lui Herţu iar atacantul oaspeţilor a îndeplinit o simplă formalitate.
După numai două minute, la un şut al lui Merloi, ex brăileanul Costel Roşu a deviat mingea în propria poartă şi partida părea că se va încheia la egalitate.
Speranţele gazdelor s-au spulberat însă în minutul 88. La o greşeală a lui Baicu, fostul jucător al Petrolului Ianca, Viorel Gheorghe a centrat în faţa porţii, Marius Coman a luftat şi Toma a tranşat partida în favoarea echipei Unirea Slobozia.
"A fost un meci echilibrat în cea mai mare parte a sa şi am fost la doar două minute de o remiză. Din păcate am primit două goluri pe tot atâtea greşeli personale şi am irosit şansa de a obţine un rezultat bun" a declarat Paul Alexandru, preşedintele echipei gazdă.

Viitorul: Tudor - Alexandru, Cheleş, Paraschiv, Costache - M. Coman, Baicu, Vioreanu, Merloi - Lupaşcu, Dobre (min. 75: Huţu).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii