Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Toamna în cartier", ediţia a X-a

Acţiunea la care au participat elevi de la cele trei şcoli din cartier s-a derulat în două etape, prima - pe 7 noiembrie, fiind alocată acţiunilor sportive, iar cea de pe 14 noiembrie celor culturale.
La prima secţiune, câştigătorii probei de viteză pe distanţa de 30 m au fost la ciclul primar elevii şcolii nr. 22, Cristina Ilie şi Ştefan llie, în timp ce la ciclul gimnazial, două concurente au împărţit locul întâi, Oana Ciupitu şi Ionela Dobre, iar la masculin s-a impus Mihăiţă Cristea de la Şcoala "Nedelcu Chercea".
Câştigătorii de la cros, la clasele a V-a şi a VI-a au fost Loredana Vidan (Gheorghe Naum) şi Ion Manole (Nedelcu Chercea), iar la clasele a VII-a şi a VIII-a, Mirela Chivu (Gheorghe Naum) şi Marian Popa (Nedelcu Chercea).
Oana Nistor şi Alin Cristea au fost câştigătorii probei de săritură în lungime, iar la lupte învingătorii au fost Viorel Dumitrache şi Mihai Cristea.
În programul manifestărilor sportive au mai fost incluse un concurs de biciclete, un traseu aplicativ contra cronometru, dar şi un turneu de fotbal pe care l-a câştigat echipa Şcolii Gheorghe Naum.
Manifestările culturale au suscitat acelaşi interes din partea elevilor înscrişi în concurs, iar grupurile vocale şi instrumentale şi-au demonstrat aptitudinile în domeniu, formaţiile prezente fiind îndelung aplaudate de spectatorii prezenţi în sală.
Tot pe data de 14 s-a derulat şi festivitatea de premiere, la care câştigătorii au primit cadouri din partea Direcţiei pentru Sport a Judeţului, finanţatoarea acţiunii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii