Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tineri recalcitranti, amendati de jandarmi

Manifestarile din Piata Independentei si focurile de artificii din noaptea de Revelion au atras sute de braileni care, in ciuda frigului, au iesit sa se distreze. Dintre acestia nu puteau lipsi insa tinerii pentru care distractia se rezuma la injuraturi si amenintari cu acte de violenta, care au fost recompensati cu amenzi consistente.
Peste 60 de lucratori din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Braila au executat, in cooperare cu alte institutii specializate, misiunea de asigurare a ordinii publice in Piata Independentei. Cu aceasta ocazie, jandarmii au aplicat opt sanctiuni contraventionale cu amenzi si au avertizat asupra modului de comportare in public, alte 12 persoane.
Chiar dupa miezul noptii, oamenii legii au identificat trei tineri, care savirseau gesturi obscene si proferau injurii, pe Calea Calarasilor, in mijlocul multimii care sarbatorea trecerea in noul an. Radu A., de 16 ani, Stefanita B., de 17 ani si Andrei C., tot de 17 ani, isi satisfaceau nevoile fiziologice pe mijlocul strazii, provocind indignarea brailenilor veniti in zona. Cei trei indivizi au primit amenzi in cuantum de 800 lei, iar celorlalti tineri, din grupul acestora, li s-au dat avertismente. La scurt timp, jandarmii i-au depistat pe numitii Cristian B. , in virsta de 21 ani si Gabriel S. , in virsta de 26 ani, care provocau scandal in strada. Pe fondul consumului de bauturi alcoolice si al discutiilor in contradictoriu cu un grup de persoane, le-au adresat acestora injurii si amenintari cu acte de violenta.
"Cei doi au fost scosi din multime si condusi la autospeciala Jandarmeriei, unde li s-au aplicat amenzi in cuantum de 400 lei, in conformitate art.2, pct.1 din Legea 61/ 1991 republicata", a precizat plt. Sorin Neftode din cadrul Compartimentului Relatii Publice al IJJ.
In data de 1 ianuarie, in jurul orei 05.00, un echipaj de jandarmi a fost solicitat, la numarul unic de urgenta 112, sa aplaneze un scandal iscat in Spitalul Judetean de Urgenta Braila, situat pe Soseaua Buzaului. Ajunsi la fata locului, jandarmii l-au imobilizat pe Daniel Valentin C., in virsta de 20 ani, care, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a adresat injurii si alte expresii jignitoare, atit personalului sanitar, cit si agentilor de paza. Tinarul ajunsese la spital intrucit prezenta citeva leziuni la nivelul antebratului, dar a devenit recalcitrant. Pentru fapta sa, jandarmii i-au aplicat o sanctiune contraventionala de 200 lei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii