Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tinerele dispărute de la domiciliu au fost găsite

poliţiştii brăileni au anunţat faptul că Tudose Mariana, în vârstă de 16 ani, respectiv Pirlea Iulia, în vârstă de 18 ani, care fuseseră date dispărute de familie, au fost găsite

 

Două tinere care fuseseră date dispărute au fost găsite de poliţişti.

Potrivit informaţiilor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, urmare a buletinului informativ din data de 19 octombrie, privind dispariţiile de la domiciliu a numitelor Tudose Mariana de 16 ani, respectiv Pirlea Iulia de 18 ani, situaţiile au fost lămurite în ambele cazuri. În perioada cât au fost date dispărute, adolescentele nu au fost victimele vreunei infracţiuni.

Poliţiştii mulţumesc jurnaliştilor pentru sprijinul acordat în vederea mediatizării cazurilor!

Reamintim că, la data de 17 octombrie, o femeie de 79 de ani din oraşul Însurăţei a sesizat dispariţia nepoatei sale, Tudose Mariana de 16 ani. În jurul datei de 28 septembrie, minora a plecat de la domiciliul comun şi nu a mai revenit. Potrivit poliţiştilor, din verificări a rezultat că minora a mai plecat anterior de la domiciliu, revenind acasă de fiecare dată, după anumite intervale de timp.

De asemenea, luni, o femeie de 45 de ani, din localitatea Cuza Vodă, a sesizat dispariţia fiicei sale, Pirlea Iulia, în vârstă de 18 ani. Din data de 15 octombrie, fata a plecat de la domiciliul unde locuia cu prietenul său şi nu a mai revenit. în toată această perioadă, ea a comunicat telefonic atât cu mama, cât şi cu prietenul său, prin care i-a informat, în mod nereal, cu privire la locul în care se afla. Tânăra nu mai putea fi contactată, astfel că mama a cerut ajutorul poliţiştilor.
Categorie articol: 

Comentarii