Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tigari de contrabanda confiscate

Ziua de marti, 5 iunie, a fost cu ghinion pentru Stanel P., cu domiciliul in Ianca. El avea de gind sa comercializeze 1.000 de pachete de tigari pentru care nu avea documente legale de provenienta. Barbatul conducea un autoturism marca "Daewoo Espero" pe DN 22 B, iar la un moment dat a fost oprit in trafic de politistii de frontiera braileni care au organizat o actiune pe linia prevenirii si combaterii infractiunilor de contrabanda.
"La controlul efectuat asupra autoturismului a fost descoperit un numar de 1.000 de pachete de tigari marca "Plugarul", avind aplicate timbre fiscale de provenienta din Republica Moldova, pentru care numitul Stanel P. nu detinea documente legale", a precizat purtatorul de cuvint al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera, subinspector Carmen Manolache.
Luat la intrebari de politisti, contrabandistul a spus ca a cumparat tigarile din piata rusilor din municipiul Galati si intentiona sa le vinda la Braila. Pentru fapta sa, persoana in cauza a primit o amenda de 25 de lei, iar tigarile au fost confiscate.
Categorie articol: 

Comentarii