Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Testări gratuite pentru depistarea osteoporozei, la Brăila!

acestea vor avea loc în perioada 17-19 septembrie, în locaţia BebeMyo, parte a lanţului de farmacii Myosotis, de pe Calea Călăraşilor, nr. 303, bloc B1

 

Campanie gratuită de prevenţie a osteoporozei, la Brăila! Acţiunea se va desfăşura în perioada 17-19 septembrie, în intervalul orar 7.30-21.00, în locaţia BebeMyo, parte a lanţului de farmacii Myosotis, de pe Calea Călăraşilor, nr. 303, bloc B1. Testarea se va face cu ajutorul unui aparat care va evalua pacienţii în vederea depistării riscului de osteoporoză, utilizând ultrasonografia calcaneană. Ce înseamnă asta mai exact? Practic, este vorba despre o ecografie care nu pune diagnosticul de osteoporoză, ci încadrează persoanele testate în categoria de risc (mic, mediu sau mare) pe baza parametrilor furnizaţi în urma trecerii undei prin os.

O investigaţie rapidă de doar 15 secunde, care se face la nivelul calcaneului, şi fără riscuri de expunere la radiaţii, după cum ne asigură organizatorii.

Pentru mai multe informaţii despre campania gratuită pentru depistarea riscului de osteoporoză de la Brăila este disponibil numărul de telefon:0339.732.796.

Cei care au drum prin Galaţi în perioada 13-16 septembrie, trebuie să ştie că se pot testa gratuit şi în locaţia BebeMyo, de pe Strada Brăilei, nr. 232, bloc E4, scara 2 şi pot primi mai multe detalii la telefon: 0336.401.147 .
Categorie articol: 

Comentarii