Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Teroristul Valentin, spaima sticlelor de vin

Teroristul (mai degrabă un soi de terorică) de la Brăila Mall nu era nici drogat, nici nebun în momentul atacului în care a pus la pământ nu mai puţin de 10 oameni.

Marius Valentin Parfenie era doar beat atunci când a intrat cu maşina în mulţime, având o alcoolemie de 1,25 g la mie în sânge. Asta înseamnă cam 0,65 g la mie în aerul pur expirat. De ce am scris chestiile astea? Păi pentru că 0,65 la mie în aer (adică în momentul în care ar fi suflat în fiolă) nu este o alcoolemie atât de mare. Este echivalentul unul litru de vin sau, mă rog, a 4-5 beri.

Prin urmare, Marius Valentin Parfenie nu era atât de beat încât să nu ştie ce face. Era abţiguit sau matol, cum se zice, dar ştia cum îl cheamă, că tocmai a furat o maşină şi că intră în plin în nişte oameni nevinovaţi, printre care şi copii.

Aflând că nu era drogat şi nici deraiat psihic, ci doar băut, putem trage concluzia că terorică Marius Valentin Parfenie nu a avut pic de remuşcări în momentul în care a dat cu maşina peste acei oameni. Adică, nu e ca şi cum el nu ar fi realizat că tocmai a intrat în nişte oameni ca în lucernă. Nu, terorică Valentin – spaima sticlelor de vin – privea prin parbriz şi se distra probabil de modul în care săreau peste maşină cei doi angajaţi ai Braicar şi, ulterior, acei brăileni veniţi la cumpărături la mall, pe care i-a spulberat ca pe popice.

Îi prevăd un viitor sumbru tânărului Valentin Parfenie. Nu ştiu de ce, dar cred că abia peste 15-20 ani o să îşi poată aniversa în libertate ziua de naştere. Asta dacă, evident, după atâţia ani de puşcărie va mai fi capabil să ţină minte când anume s-a născut. (TeroRică RĂDUCANU)
Categorie articol: 

Comentarii