Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Teroare în Hipodrom. Scandal, pumni şi geamuri sparte

un brăilean de 50 de ani, care locuieşte în cartierul Hipodrom aproape de Barieră, a ajuns să fie terorizat de fostul partener de viaţă al concubinei sale • joi seara, Gabi Burlacu a cerut ajutor la 112, întrucât bărbatul pus pe scandal a venit la apartament, împreună cu un fiu de-al său, a spart geamul, apoi uşa, intrând în locuinţă • l-a luat la pumni pe Burlacu şi l-a umplut de sânge, însă nici concubina nu a scăpat, fiind şi ea agresată • nu este prima dată când bărbatul atacă cu violenţă, asta pentru că o vrea înapoi pe femeia alături de care a trăit 14 ani şi cu care are un copil • poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal şi i-au amendat pe atacatori

 

Terorizat în propria locuinţă, de fostul concubin al femeii alături de care trăieşte. Un brăilean a ajuns să stea cu frica în sân, ba chiar să fugă la rude, întrucât este vizitat frecvent de bărbatul ros de gelozie. Totul din cauză că acesta îşi vrea concubina înapoi, însă femeia refuză să mai stea alături de el, chiar dacă au un copil împreună, întrucât, susţine ea, s-a săturat de bătaie.

“Războiul” dintre fostul şi actualul concubin avea să izbucnească în seara de 1 martie. Gabi Burlacu a cerut ajutor la 112, de două ori, întrucât bărbatul pus pe scandal a venit la apartamentul său, situat în cartier Hipodrom - zona Barieră, împreună cu un fiu de-al său, a spart geamul, apoi uşa, intrând în locuinţă. L-a luat la pumni pe Burlacu şi l-a umplut de sânge, însă nici concubina nu a scăpat, fiind şi ea agresată. Bărbatul agresat susţine că nu este pentru prima dată când fostul concubin al femeii, pe numele său Robu Mihăiţă, după cum ne-a informat reclamantul, îi face probleme. În seara de 1 martie, agresorul s-a dezlănţuit însă.

Practic, bărbatul violent o vrea înapoi pe femeia alături de care a trăit 14 ani şi cu care are un copil. După atacul de joi seara, poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal şi i-au amendat pe agresori.

Cei doi concubini agresaţi, care sunt împreună de doi ani, au stat de vorbă cu jurnaliştii şi le-au povestit coşmarul prin care trec. şi se plâng că efectiv nu pot trăi liniştiţi. “Eram acasă amândoi, a venit întâi şi a ciocănit la geam. A bătut la uşă, apoi la geam, din ce în ce mai tare, bum, bum, m-am uitat, pe unul nu il cunoşteam, pe celălalt da. A dat una, apoi s-a spart geamul, am tăcut din gură, zic să nu răscolesc rahatul, am chemat poliţia. Am fost şi am dat declaraţii, apoi ajung acasă, iar bum, bum. Suna continuu şi bubuituri. Au venit de două ori: o dată au spart geamul, apoi au bubuit în uşă. Am sunat iar la poliţie, le-am spus că îmi bubuie la uşă, deja a intrat. Mai mult mă interesa să îi anunţ pe ăia, că eram tot cel cu reclamaţia dinainte. Au venit repede poliţiştii, i-au găsit în casă şi pe cei doi”, ne-a povestit Gabi Burlacu. Concubina sa, adică fosta consoartă a agresorului, a susţinut cele declarate de Burlacu şi a ţinut să explice de ce l-a părăsit pe fostul iubit. “Persoana în cauză este fostul concubin. 14 ani am trăit cu el, am un copil cu el, are 12 ani. Cel care a sărit la el este fostul concubin şi băiatul lui, dintr-o altă relaţie, cu o altă femeie cu care a trăit. Mi-a sărit şi mie în gât şi m-a trântit jos. Vrea să mă întorc înapoi!? Dar pentru ce să mă întorc? El m-a dat afară din casă, m-a şi bătut! Pentru ce să mă întorc, să iau şi copiii ceilalţi de crescut!? 14 ani de zile m-am tot întors. Am mai fost bătută, de aia am plecat. Am un certificat medico-legal, acum doi ani nu am scos, am ajuns şi la spital. Nu se mai putea”, a declarat femeia.

Gabi Burlacu a ţinut să relateze faptul că, după atacul violent, este decis să meargă mai departe, urmând să scoată şi certificat medico-legal, tocmai pentru ca vinovatul să fie tras la răspundere. El a spus că, atunci când au venit poliţiştii, agresorul şi fiul său erau încă în locuinţă, ei fiind duşi la sediul Poliţiei. “A venit poliţia, i-a luat pe ei, mi-a zis să mă duc la spital, am zis că nu am nicio problemă, rezist. Îmi curgea sângele pe nas. Iau şi certificatul medico-legal. Prima dată au venit şi au spart geamul, am plecat la poliţie, apoi au revenit şi au spart uşa şi au intrat în casă”, a mai spus reclamantul.

Bărbatul a spus că, anul trecut, înainte de Florii, acelaşi bărbat a sărit cu cuţitul la el şi l-a ameninţat. A sunat şi atunci la numărul de urgenţă 112, pentru a cere ajutorul poliţiştilor, dar i s-a spus să vină să depună plângere.

 

Agresorul cercetat penal

Legat de incidentul violent de săptămâna trecută, am cerut informaţii la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila. Ni s-a confirmat faptul că, în seara de 1 martie, la ora 19.30, un brăilean (n.r. - Gabi Burlacu) a sesizat prin apel 112 că doi bărbaţi au pătruns în apartamentul său, din cartier Hipodrom, după ce i-au distrus uşa, agresându-l pe el şi pe concubina sa. S-a stabilit că era vorba despre un bărbat de 50 de ani, din Brăila, şi altul de 20 de ani, din localitatea Cazasu, tată şi fiu. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă. Cei doi agresori erau în casă şi au fost preluaţi de poliţişti şi conduşi la sediul Poliţiei Municipiului pentru audieri. Victima a refuzat să fie transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, deşi avea lovituri în zona feţei şi era plină de sânge. “Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, distrugere şi violare de domiciliu. Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional conform legii 61/1991 - încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, au precizat reprezentanţii IPJ.

Problema este că acum, persoanele agresate, se tem să mai doarmă în propria casă, întrucât se gândesc că fostul concubin al femeii poate reveni oricând.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii