Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Teo Trandafir se va întoarce la Viena pentru o nouă intervenţie chirurgicală

În ceea ce priveşte perioada de recuperare, deputatul PDL a spus că nu ştie cât va dura. Perioada de recuperare "depinde de ce vor găsi acolo", a mai spus Trandafir.
Potrivit apropo.ro, Teo Trandafir ar fi specificat că "este o intervenţie minoră", cauzată de apariţia unor umflături în urma intervenţiilor chirurgicale. "Adică, în general, există posibilitatea să apară la pacienţii care au fost operaţi. Mi-au apărut şi mie. Este de preferat să merg tot la Viena şi să mă las din nou pe mâna chirurgului care m-a tratat", a declarat Trandafir.
Deputatul PDL Teo Trandafir s-a întors în ţară pe 20 aprilie, după aproape patru luni de spitalizare la Clinica AKH din Viena.
Teo Trandafir a fost transportată, pe 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după şase zile de internare la Spitalul Elias din Capitală, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie.
Pe 24 februarie, Teo Trandafir a fost supusă unei intervenţii chirurgicale majore, în urma complicaţiilor provocate de pancreatită şi a unei infecţii abdominale. Părţile necrozate ale pancreasului au fost înlăturate şi s-a efectuat drenaj extensiv şi lavaj al cavităţii abdominale, precizau medicii de la clinica vieneză, spunând că intervenţia a fost un "succes".
La sfârşitul lunii martie, Teo a fost din nou operată, pentru a înlătura alte urme de necroză şi ţesut infectat din abdomen, anunţau medicii clinicii din Viena.
Categorie articol: 

Comentarii