Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tentative de suicid în rândul tinerilor

* un bărbat de 34 de ani, din Plopu, a vrut să se arunce în faţa trenului, după ce mai întâi a încercat să-şi ia viaţa cu un cuţit

O tânără în vârstă de 18 ani, din Brăila, a ajuns joi seara la spital după ce a încercat să se sinucidă. Pentru a-şi atinge scopul, fata a înghiţit 20 tablete de carbamezin. Medicamentele au început să-şi facă efectul la scurt timp şi tânăra să se simtă din ce în ce mai rău. Speriată, familia a sunat la numărul de urgenţe 112, solicitând ajutor, iar la faţa locului a sosit un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. "Pacienta acuza greaţă, cefalee, vărsături. Apelul a fost primit prin 112, la ora 15.40, iar Ambulanţa a sosit la locul solicitării la ora 16.00. După acordarea îngrijirilor medicale şi primului ajutor, a fost transportată la UPU", ne-a precizat Silviu Radu, managerul SAJ Brăila. Medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean i-au făcut spălături gastrice, i-au administrat cărbune şi tratament pentru protecţia stomacului şi i-au acordat îngrijiri medicale.
Un alt tânăr, de 34 de ani, din localitatea Plopu, a încercat ieri, în jurul prânzului, să se sinucidă. Bărbatul era atât de supărat pe viaţă, încât a recurs la două metode combinate pentru a reuşi ce şi-a propus. El a vrut să se arunce în faţa trenului, după ce tentativa de a se înjunghia cu un cuţit a eşuat. Martorii la eveniment au sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, care a zădărnicit planurile suicidale ale tânărului, pe care l-au transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Categorie articol: 

Comentarii