Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Teanc de amenzi: peste 700 de abateri la regimul rutier

în perioada 21 - 28 mai, poliţiştii rutieri au acţionat pentru salvarea de vieţi şi prevenirea accidentelor rutiere grave • poliţiştii au constatat 746 de abateri pe linie rutieră, fiind reţinute în vederea suspendării 51 permise de conducere

 

Acţiuni intense ale poliţiştilor, pe arterele de circulaţie. Sute de amenzi au fost încasate de şoferi inconştienţi, care circulau după cum aveau chef, iar 51 dintre cei controlaţi au rămas fără permis de conducere.

În perioada 21 - 28 mai, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere.

Au fost constatate 746 de abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 51 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 24 de certificate de înmatriculare.

În cursul zilei de luni, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit în trafic pe un bărbat de 41 de ani, din comuna Gemenele, în timp ce conducea un autoturism pe DJ221, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,49 mg/l, el fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge.

În aceeaşi zi, poliţişti din Ianca l-au oprit în trafic pe un bărbat de 64 de ani, din comuna Grădiştea, care conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, tot cu alcoolul în sânge.  Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că şoferul avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,96 mg/l, acesta fiind condus la spital. Cei doi şoferi aghezmuiţi sunt acum cercetaţi penal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii