Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Taxi lovit de un Audi în intersecția Bulevardului Independenței cu 1 Decembrie

* tânărul conducător al autoturismului Audi nu a acordat prioritate de trecere taximetrului și l-a acroșat * taximetristul a ajuns la spital, dar nu a rămas internat

 

Accident produs duminică seara, în jurul orei 23.10, în intersecția bulevardului Independenței cu strada 1 Decembrie 1918. Un tânăr de 19 ani care conducea un Audi a cam uitat ce înseamnă indicatorul „Cedează trecerea” și a pătruns în intersecția amintită mai sus, lovind un taxi care circula regulamentar. Tânărul se deplasa pe 1 Decembrie 1918, dinspre bd. Alexandru Ioan Cuza către strada Griviței. La intersecția cu Independenței nu i-a acordat prioritate de trecere taximetrului ce se deplasa pe bulevard, dinspre strada G-ral Eremia Grigorescu spre Școlilor și a avut loc impactul. În urma ciocnirii, șoferul taxi-ului a fost rănit, a ajuns la spital pentru investigații medicale, dar n-a fost necesară internarea.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au arătat că niciunul nu consumase alcool. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii