Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Tancrad" plombează la greu pe drumurile judeţene

Valoarea de adjudecare a fost de 1,004 milioane lei (fără TVA) cu aproximativ 25 de euro mai puţin decât valoarea de pornire a licitaţiei (1,005 milioane lei). Un amănunt deloc de neglijat: la această procedură s-a depus o singură ofertă, declarată în final şi câştigătoare, cea a "Tancrad". Revenind, plombările cu mixturi asfaltice urmează a fi efectuate pe DJ 211B Tătaru - Bărăganu - Victoria - Mihai Bravu, având lungimea de 27,55 km, DJ 211C Tătaru - Colţea - Ciocile, cu o lungime de 17,46 km, şi DJ 255A Romanu - Traian - Unirea - DN21 pentru încă 28,5 km.
Licitaţia deschisă a avut criteriu de atribuire "Oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic" în care 70% din punctaj a fost acordat pentru preţul ofertei, 20% pentru durata execuţiei şi 10% pentru durata garanţiei oferite.
De precizat că o reuşită notabilă a firmei gălăţene o constituie adjudecarea unui contract de peste 10 milioane de lei fără TVA, bani destinaţi reabilitării/modernizării uneia dintre zonele cele mai cunoscute, emblematice am putea spune, ale oraşului nostru, şi anume porţiunea de promenadă cuprinsă între Calea Călăraşilor şi Faleza Dunării cu tot cu ansamblul de fântâni arteziene. Tot în urma unei licitaţii a ajuns "Tancrad" câştigătoarea unui alt proiect important al municipalităţii. Este vorba despre modernizarea platoului din faţa Palatului Administrativ. Această reuşită înseamnă încă vreo 5 milioane de lei, fără TVA, în vistieria firmei gălăţene.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii