Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

T. Paleologu va candida şi pentru funcţia de vicepreşedinte al PDL

"M-au convins mai mulţi colegi din partid, mi-au spus că, din păcate, nu o să poată să mă voteze la funcţia de preşedinte, dar sigur o să mă voteze pentru vicepreşedinte. Sunt destul de mulţi cei care mi-au spus acest lucru şi mi-au dat argumente şi m-am lăsat convins, deşi iniţial nu îmi pusesem problema aceasta. Scopul meu era să provoc dezbatere în partid, dar mi-am dat seama că ţine de coerenţa demersului meu să candidez şi la funcţii precum cea de vicepreşedinte sau secretar executiv", a spus deputatul PDL.
În acelaşi timp, candidatul la preşedinţia PDL recunoaşte că şansele sale "nu sunt foarte mari", dar că reprezintă o opţiune pentru cei care nu vor să voteze cu Emil Boc sau Vasile Blaga.
"Şansele există, nu sunt foarte mari, dar nu sunt nule. Există, totuşi, o şansă tocmai a acestei căutări de echilibru. Dar câştigul se situează dincolo de numărul de voturi realizat acum. Sunt foarte mulţi oameni care sunt convinşi de argumentele mele în discuţiile pe care le am în filială. Mulţi dintre delegaţi vor vota contra pe 14 mai, contra lui Boc sau contra lui Blaga. Eu reprezint o opţiune «pentru», nu mă situez în conflict cu unul sau cu celălalt. Sigur, îmi dau seama, există considerentul votului util. Mulţi îşi vor spune «suntem de acord cu Paleologu, ne place foarte mult, are dreptate», dar preferă să voteze pentru unul sau pentru celălalt ca nu cumva să câştige tabăra adversă. Din păcate, dezbaterea politică este dominată foarte mult de votul «contra»", a mai spus Theodor Paleologu.
Categorie articol: 

Comentarii